Termeni și condiții

 

1. INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Data Studio de către potențialii vizitatori sau clienți.
Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de fapt, termenii de utilizare descriși în continuare.

2. CONȚINUTUL INFORMAȚIILOR DIN SITE

Informațiile prezente în acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, în general, și produse sau servicii de contabilitate, în special, venind din partea Data Studio.

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Data Studio.
Data Studio nu va acorda nici o garanție referitoare la:

 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau a altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel Data Studio nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

4. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Data Studio. Data Studio își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Intregul continut al site-ului Data Studio (datastudio.ro.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de catre Data Studio S.R.L.. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Data Studio.

5. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Data Studio nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Data Studio prin unul dintre mijloacele afisate in pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. INFORMAȚII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceastea au drept scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Data Studio, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Data Studio (datastudio.ro) si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de către Data Studio in vederea efectuarii de studii de piata;
 • transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • realizarea de catre Data Studio a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina „Cariere” din site);
 • solutionarea de catre Data Studio a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site);
 • alte activitati intreprinse de catre Data Studio si permise de lege, care nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
 • Specficații minime statii client:
 • · Procesor: i5 sau asemanator
  · RAM: 4GB
  · Hardware: SSD
  · Conexiune stabila la internet.
 • Data Studio va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii.

Comodo SSL